VIO Projectprijs

Tijdens de VIO dag 2023, op 15 november, reikt de VIO de Projectprijs veilig ontwerp uit.

De VIO-dag staat dit jaar in het teken van verkeersveiligheid. Voor de projectprijs zijn we dit jaar dus op zoek naar het project waar net dat stapje extra is gezet. Niet vanuit de oprdacht die je meekreeg van de opdrachtgever, maar wat jij daadwerkelijk anders of beter hebt gedaan. Ben jij diegene of ken je iemand die veiligheid echt verder brengt op een project? Aarzel niet en motiveer je collega om zich aan te melden voor deze eervolle prijs.

De winnaar ontvangt €500!

Aanmelden kan tot en met 15 oktober 2023. 

 

Door onderstaand formulier in te vullen meldt je je project aan voor de VIO-projectprijs.  Er zijn geen uitbreide voorwaardes waar het project aan moet voldoen. De projectprijscommisie bepaald naar eigen inzicht de relevantie. Het project moet minimaal gaan om een infraontwerp. Daarbij moet uit dit aanmeldformulier blijken dat de aanmelder ook daadwerkelijk de verkeerveiligheid heeft verbeterd, aanvullend op de opdracht van de opdrachtgever.

Velden met een * zijn verplicht.

ContactgegevensProjectinformatie

Geef in onderstaande velden de projectnaam en een beknopte projecttoelichting. De projecttoelichting mag beperkt blijven tot de scopeomschrijving. Vul dit waar nodig aan met opdrachtgever, omvang, complexiteit en bijzonderheden.Toelichting

De VIO-projectprijs staat dit jaar in het teken van "Wat heb jij gedaan om de verkeersveiligheid te vergroten?". Geef in onderstaand veld dus een toelichting op welke wijzigingen jij hebt doorgevoerd om tot een veiliger ontwerp te komen. Het gaat daarbij om de concrete wijzigingen en/of voorstellen die niet direct de opdracht waren van je opdrachtgever. Denk daarbij aan concrete voorstellen om het ontwerp wezelijk aan te passen en verkeersveiliger te maken, dit kan ook een procesingreep zijn.

In onderstaand veld is de ruimte om kort en bondig een toelichting te geven op je aanmelding. Tevens is het mogelijk om een bestand te uploaden, denk aan een situatietekening of ander beeldmateriaal, dit is optioneel. Aanvullende onderbouwing of toelichting is niet noodzakelijk. Mocht de projectprijscommisie informatie missen of extra informatie nodig hebben zal contact worden opgenomen.Bevestiging