Uitnodiging - VIO dag 2023

Uitnodiging - VIO dag 2023

Jeroen Braak
22 september 2023
VIOdag

Verkeersveilige infra: hoe maak je de juiste keuze?

Datum: 15 november - 09:00 tot 18:00 uur

Locatie: Van der Valk Hotel Dordrecht

Op woensdag 15 november 2023 organiseren wij de jaarlijkse VIO-dag in Van der Valk Dordrecht. De inschrijving is geopend. Meld je alvast aan!

 

Het thema van dit jaar is “Verkeersveilige infra: hoe maak je de juiste keuze?”. We kiezen dit jaar dus voor een thema dat past bij het technische hart van onze vereniging. Inmiddels krijgt het programma vorm en geven we jullie graag een eerste indruk. We starten de ochtend om 9:00 uur met een mooie mix aan beleidsmatige perspectieven op verkeersveiligheid bij infrastructuurontwerp. Geertje Hegeman trapt de ochtend af. Zij is afdelingshoofd verkeersveiligheid bij het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat. Gevolg door Kristof Mollu, Verkeerskundige veiligheid bij Agentschap Wegen en Verkeer in Vlaanderen. En als laatste spreker in de ochtend verwelkomen we Jeroen Boogers, Programmamanager verkeersveiligheid bij de provincie Utrecht.

 

Het middagprogramma bestaat uit een gevarieerd aanbod in drie parallelsessies. In de sessie Veilig ontwerpen leer je alles over de laatste ontwerpinzichten en resultaten uit verkeersveiligheidsaudits. In de sessie Veilig verkeersgedrag wordt ingegaan op het ontwerpen met human factors. En in de sessie veiligheid bij werk in uitvoering delen we indrukwekkende inzichten uit de praktijk.

Tussen de sessies is er de hele dag voldoende ruimte voor ontmoeting, er is de gebruikelijke goed verzorgde lunch. We sluiten de dag traditioneel af met een drankje van 16:30 tot 18:00 uur.

 

We kijken er naar uit je te zien op 15 november!

 

Sponsoren VIO-dag 2023

Inschrijven kan op deze pagina. De kosten voor een ticket bedragen €110,-.

 

Een VIO-lidmaatschap is niet vereist voor deelname aan de VIO-dag. U dient wel een login van de website te hebben. Heeft u deze nog niet, vul dan uw gegevens in via dit formulier. U ontvangt dan binnen twee werkdagen een inlog, u kunt vervolgens via bovenstaande button inschrijven. Is uw organisatie (nog) geen lid, dan kunt u aangeven bij het aanmaken van een inlogaccount dat u enkel een account aanvraagt voor de VIO-dag.

 

Uit de evaluaties van voorgaande edities weten we dat Van de Valk Dordrecht niet goed is te bereiken met het openbaar vervoer. Onze keuze is dit jaar toch gevallen op deze locatie. Deze locatie biedt de beste faciliteiten voor de gebruikelijke opzet van de VIO-dag. Mocht de locatie voor u een drempel zijn om zich aan te melden, laat dit ons dan even per mail weten. We denken graag mee in een passende oplossing.