• Schrijf je nu in voor de afstudeerprijs 2017

Ben jij bezig met afstuderen of net afgestudeerd in de civiele techniek of verkeerskunde?
    Ben jij onwijs trots op jouw afstudeerproject? Dan is de VIO op zoek naar jou!

• Themamiddag Human Factors en wegontwerp

In het LEF op 21 september - Schrijf je nu in

direct inschrijven

• VIO prijs 2017 winnaar bekend

De Jury is tot een besluit gekomen!
    Gefeliciteerd Projectbureau A2 Maastricht

Wie zijn wij?

Initiatiefnemers voor de Vereniging Infra Ontwerp, een vereniging op het gebied van wegontwerp, zijn de softwareplatforms Civil3D Benelux gebruikersgroep en de Vereniging van Nederlandstalige MX Gebruikers (VNMG).

In de praktijk blijkt dat wegontwerpers behoefte hebben aan onderlinge kennisuitwisseling en kennisdeling over hun specifieke vakgebied, maar daarvoor nauwelijks mogelijkheden zien. De Vereniging Infra Ontwerp (VIO) wil die leemte gaan opvullen.

Leden van de Vereniging Infra Ontwerp zijn alle toonaangevende aannemers en ingenieursbureaus maar ook Rijkswaterstaat, provincies, gemeenten en verschillende onderwijsinstanties. De vereniging richt zich qua geografisch werkgebied zowel op Nederland als op België.

VIO wil nadrukkelijk niet in het vaarwater gaan zitten van bijvoorbeeld CROW en de SWOV. De Vereniging Infra Ontwerp wil juist een klankbordgroep zijn voor de overheid en de kennisinstituten.

Nog een rustig nalezen? download dan onze introductie presentatie of neem contact op met een van de bestuursleden of via het contact formulier.

Huishoudelijk Regalement
Verslag ALV 2015