• Herontwerp kruispunt Geinbrug (N236) wint VIOprijs

"knappe oplossing voor een ontwerpopgave met veel dwangpunten"
    De drie genomineerden projecten waren de N331 bij Hasselt (Overijssel),
    de Aansluiting Houten op de A12 en de N236 Kruispunt Geinbrug.

• Save the date VIO-symposium wegontwerp

dinsdag 18 september 2018, Automotive Campus Helmond

Wie zijn wij?

Initiatiefnemers voor de Vereniging Infra Ontwerp, een vereniging op het gebied van wegontwerp, zijn de softwareplatforms Civil3D Benelux gebruikersgroep en de Vereniging van Nederlandstalige MX Gebruikers (VNMG).

In de praktijk blijkt dat wegontwerpers behoefte hebben aan onderlinge kennisuitwisseling en kennisdeling over hun specifieke vakgebied, maar daarvoor nauwelijks mogelijkheden zien. De Vereniging Infra Ontwerp (VIO) wil die leemte gaan opvullen.

Leden van de Vereniging Infra Ontwerp zijn alle toonaangevende aannemers en ingenieursbureaus maar ook Rijkswaterstaat, provincies, gemeenten en verschillende onderwijsinstanties. De vereniging richt zich qua geografisch werkgebied zowel op Nederland als op België.

VIO wil nadrukkelijk niet in het vaarwater gaan zitten van bijvoorbeeld CROW en de SWOV. De Vereniging Infra Ontwerp wil juist een klankbordgroep zijn voor de overheid en de kennisinstituten.

Nog een rustig nalezen? download dan onze introductie presentatie of neem contact op met een van de bestuursleden of via het contact formulier.

Huishoudelijk Regalement
Verslag ALV 2015