Wij zijn op zoek naar jou!

Ben jij bezig met afstuderen of net afgestudeerd in de civiele techniek of verkeerskunde?

Wij zijn op zoek naar het beste afstudeerproject van Nederland en Vlaanderen. Ben je onwijs trots op je afstudeerproject en lijkt het je leuk om mee te dingen naar de beste afstudeerder in de civiele techniek of verkeerskunde klik dan hier voor meer informatie en stuur je afstudeerproject in!

Wie zijn wij?
Initiatiefnemers voor de Vereniging Infra Ontwerp, een vereniging op het gebied van wegontwerp, zijn de softwareplatforms Civil3D Benelux gebruikersgroep en de Vereniging van Nederlandstalige MX Gebruikers (VNMG).

In de praktijk blijkt dat wegontwerpers behoefte hebben aan onderlinge kennisuitwisseling en kennisdeling over hun specifieke vakgebied, maar daarvoor nauwelijks mogelijkheden zien. De Vereniging Infra Ontwerp (VIO) wil die leemte gaan opvullen.

Leden van de Vereniging Infra Ontwerp zijn alle toonaangevende aannemers en ingenieursbureaus maar ook Rijkswaterstaat, provincies, gemeenten en verschillende onderwijsinstanties. De vereniging richt zich qua geografisch werkgebied zowel op Nederland als op België.

VIO wil nadrukkelijk niet in het vaarwater gaan zitten van bijvoorbeeld CROW en de SWOV. De Vereniging Infra Ontwerp wil juist een klankbordgroep zijn voor de overheid en de kennisinstituten.

Tags: VIO in de media Afstudeerprijs