Joomla Module OT Twitter Feed powered by OmegaTheme.com
 • Verslag VIO symposium Wegontwerp

  "verslag, presentaties en foto's"
  lees alles over deze mooie bijeenkomst

  meer info

 • Kennisposter Wegontwerpprocessen te downloaden

  De kennisposter Wegontwerpprocessen visualiseert het wegontwerpproces zoals dat in Nederland wordt doorlopen

  meer info

joomla templates top joomla templates template joomla

Onderwijs - Update juni

op .

Waar staan we nu? Sinds de oprichting heeft de themagroep al verschillende bijeenkomsten achter de rug. In die periode is een start gemaakt met het inventariseren van de ontwerplessen binnen de lesprogramma's Civiele Techniek bij de onderwijsinstellingen.

Studiebijeenkomst 24 september Op 24 september vindt de eerste studiebijeenkomst van de themagroep Onderwijs plaats in Utrecht. De agenda en details volgen binnenkort.

Afstudeerprijs Infra Ontwerp Om het niveau te verhogen is uitwisseling en competitie nodig tussen alle studenten van Nederland en Vlaanderen. Tijdens de studiebijeenkomst op 24 september wordt voor het eerst de VIO afstudeerprijs uitgereikt. De prijs is een cursus ontwerptechniek wegen ter waarde van € 3.000.

Jouw afstudeerproject: behandelt een infra ontwerp of evaluatie van een infra ontwerp bevat ultramoderne (evaluatie-) methodes (zoals bijvoorbeeld BIM, 3D-ontwerpsoftware of effectevaluatie). Schijf je dan snel in! Voor detail-informatie over het beste afstudeerproject en de mogelijkheid tot inschrijven.