• Schrijf je nu in voor de afstudeerprijs 2017

Ben jij onwijs trots op jouw afstudeerproject? Dan is de VIO op zoek naar jou!

• Themamiddag Human Factors en wegontwerp

In het LEF op 21 september - Schrijf je nu in

direct inschrijven

• VIO prijs 2017 winnaar bekend

De Jury is tot een besluit gekomen!
    Gefeliciteerd Projectbureau A2 Maastricht

Afstudeerprijs

Ben jij bezig met afstuderen of net afgestudeerd in de civiele techniek of verkeerskunde? Ben jij onwijs trots op jouw afstudeerproject? Dan is de VIO op zoek naar jou!

Jouw afstudeerproject:

• behandelt een infra ontwerp of evaluatie van een infra ontwerp
  • bevat ultramoderne (evaluatie-) methodes (zoals bijvoorbeeld BIM, 3D-ontwerpsoftware of effectevaluatie)

Samen met jou wil VIO Nederland en Vlaanderen laten zien hoe mooi het vak wegontwerp is.

Afstudeerprijs Infra Ontwerp
De themagroep Onderwijs spant zich in om het curriculum op hogescholen en universiteiten af te stemmen op de behoeften uit de markt. Ook willen we het vakgebied wegontwerp aantrekkelijker en toegankelijker maken voor jongeren en studenten in Nederland en Vlaanderen. Om deze doelstellingen te behalen, zijn we steeds op zoek naar leuke en geschikte middelen om het vakgebied wegontwerp in het onderwijs onder de aandacht te brengen. Daarom reikt VIO dit jaar voor de tweede keer de afstudeerprijs infra ontwerp uit. Voor deze afstudeerprijs is VIO op zoek naar het beste afstudeerproject van Nederland en Vlaanderen. Kent u een student met een geweldig afstudeerproject, bijvoorbeeld een student op uw school of een afstudeerder binnen uw organisatie? Aarzel niet en motiveer de student om zich aan te melden voor deze eervolle prijs.

Criteria
VIO heeft de volgende voorwaarden gesteld aan de inschrijvingen:

• Het moet een afstudeerrapport zijn op hbo (bachelor) of universitair (Master) niveau.
  • Het gehele rapport moet beschikbaar zijn – een samenvatting of alleen een presentatie van de belangrijkste resultaten van het afstuderen volstaat niet.
  • Het rapport behandelt (de evaluatie van) een infra ontwerp.
  • Het rapport bevat zowel effectevaluatie als ontwerpvisualisaties.
  • In het kader van het afstudeerrapport (al dan niet voor derden) ontwikkelde modellen of technieken, moeten in rapportvorm voor de juryleden beschikbaar zijn.

De vakjury van de afstudeerprijs bestaat uit leden van de VIO themagroep Onderwijs.

Aanmelden
Schrijf je hier in. Aanmelden kan tot 1 september 2017. De winnaar van de VIO Afstudeerprijs Infra Ontwerp wordt bekend gemaakt in oktober, tijdens de VIO Studiedag Onderwijs op 5 oktober 2017 in Utrecht.

Tags: Afstudeerprijs