Uitnodiging ALV 2017

Beste Leden,

Wij hebben het genoegen u te mogen uitnodigen voor de jaarlijkse algemene ledenvergadering. De vergadering zal plaatsvinden op donderdag 16 maart 2017 in Perron 3 te Rosmalen (Hoff van Hollantlaan 1). U bent van harte welkom vanaf 12.00 uur, de lunch staat dan klaar. De algemene ledenvergadering zal om 13.00 uur beginnen en om 14.30 eindigen.

Aansluitend nodigen wij u uit voor een bijeenkomst van de themagroep Proces(sen). Deze laatste bijeenkomst staat in het teken van de relatie tussen Lean-concepten en het wegontwerpproces.

U dient zich uiterlijk 10 maart aan te melden voor deze ALV. Dit kan eenvoudig via deze link. Na de bijeenkomst van de Themagroep Proces(sen) is er onder het genot van een drankje tijd om te netwerken. De volledige agenda en uitnodiging kunt u hier downloaden. Het verslag van vorig jaar is daarin opgenomen.