Joomla Module OT Twitter Feed powered by OmegaTheme.com
 • Verslag VIO symposium Wegontwerp

  "verslag, presentaties en foto's"
  lees alles over deze mooie bijeenkomst

  meer info

 • Kennisposter Wegontwerpprocessen te downloaden

  De kennisposter Wegontwerpprocessen visualiseert het wegontwerpproces zoals dat in Nederland wordt doorlopen

  meer info

joomla templates top joomla templates template joomla

Speciale editie van de ALV tijdens een excursie naar Vlaanderen

op .

Met zeer groot genoegen nodigen we iedereen uit voor de jaarlijkse algemene ledenvergadering. De vergadering zal plaatsvinden op dinsdag 20 maart 2018 en wordt gecombineerd met een excursie. De excursie start om 9:00 in Breda en zal tot ca. 18:30 duren. U reist per bus naar het Vlaamse project A11, de verbindende snelweg tussen de N31 en N49 nabij Brugge. De ALV vindt plaats in brouwerij De Halve Maan te Brugge, waar u ook een inkijkje krijgt in het brouwproces van deze mooie brouwerij.

De volledige uitnodiging en het programma kunt u hier bekijken

Aan deze excursie zijn geen kosten verbonden, wel dient u zich uiterlijk 6 maart aan te melden voor deze ALV in combinatie met excursie i.v.m. de logistiek en catering. Dit kan eenvoudig via deze link.

Wees er snel bij, want vol is vol.

Uitnodiging ALV 2017

op .

Beste Leden,

Wij hebben het genoegen u te mogen uitnodigen voor de jaarlijkse algemene ledenvergadering. De vergadering zal plaatsvinden op donderdag 16 maart 2017 in Perron 3 te Rosmalen (Hoff van Hollantlaan 1). U bent van harte welkom vanaf 12.00 uur, de lunch staat dan klaar. De algemene ledenvergadering zal om 13.00 uur beginnen en om 14.30 eindigen.

Aansluitend nodigen wij u uit voor een bijeenkomst van de themagroep Proces(sen). Deze laatste bijeenkomst staat in het teken van de relatie tussen Lean-concepten en het wegontwerpproces.

U dient zich uiterlijk 10 maart aan te melden voor deze ALV. Dit kan eenvoudig via deze link. Na de bijeenkomst van de Themagroep Proces(sen) is er onder het genot van een drankje tijd om te netwerken. De volledige agenda en uitnodiging kunt u hier downloaden. Het verslag van vorig jaar is daarin opgenomen.

ALV 2016

op .

Op donderdag 17 maart zal de ALV plaatsvinden bij Perron-3 in Rosmalen. Na de ALV is er in de middag de studiebijeenkomst van onze themagroep Processen.

Voor de ALV ben je vanaf 9.30 uur van harte welkom, voor de studiebijeenkomst staat vanaf 12.00 uur de lunch klaar. De studiebijeenkomst Processen zal om 13.00 uur beginnen en om 16.30 uur eindigen.

Het bestuur van VIO acht het van essentieel belang dat VIO een bloeiende en bruisende vereniging is. De visie van het bestuur is dan ook dat in een vakvereniging bestuur en leden een gezamenlijke verantwoordelijkheid hebben om VIO professioneel door te ontwikkelen.

Daar hoort bij dat je jaarlijks evalueert en reflecteert. Het bestuur van VIO heeft eind 2015 een interne evaluatie uitgevoerd en zal de resultaten daarvan presenteren op de ALV. Vanuit die gezamenlijke verantwoordelijkheid zijn wij uiteraard ook heel benieuwd naar de inbreng van jullie, van de leden. Wij hebben daartoe een aantal open vragen geformuleerd zodat je zelf optimaal kunt bijdragen aan de verdere professionalisering van VIO.

Wij vragen je 2 minuten van je tijd om de vragenlijst te beantwoorden.

Het volledige volledige programma van de ALV en de studiebijeenkomst Processen tref je hier aan.

Je kan je direct aanmelden voor de ALV en/of de studiebijeenkomst.