• Schrijf je nu in voor de afstudeerprijs 2017

Ben jij bezig met afstuderen of net afgestudeerd in de civiele techniek of verkeerskunde?
    Ben jij onwijs trots op jouw afstudeerproject? Dan is de VIO op zoek naar jou!

• Themamiddag Human Factors en wegontwerp

In het LEF op 21 september - Schrijf je nu in

direct inschrijven

• VIO prijs 2017 winnaar bekend

De Jury is tot een besluit gekomen!
    Gefeliciteerd Projectbureau A2 Maastricht

Marjolein van de Nadort

Themagroep

Ik werk voor NOVI Verkeersacademie, die opleidingen Verkeerskunde verzorgt op Associate degree of op HBO Bachelor niveau.
Ik ben daar actief als stage- en afstudeerbegeleider en ben betrokken bij het verder ontwikkelen van de vakken van de opleiding.
Vanuit het bestuur trek ik aan de Themagroep Onderwijs. Wij willen het onderwijs over Ontwerp op de onderwijsinstellingen in Nederland en Vlaanderen zo goed mogelijk laten aansluiten op de praktijk. We hebben de VIO leden nodig om te horen welke behoeftes er zijn binnen het werkveld. Tijdens bijeenkomsten met de leden zullen we hier dan ook aandacht voor vragen.